Het einde van de vakantie is al weer in zicht! Dat je ook tijdens de vakantie docent blijft hebben we al eens vaker benoemd: Misschien borrelen er juist goede ideeën op als je ergens aan het strand ligt. Of misschien kom je net als wij juist tijdens de vakantie allemaal dingen tegen die je goed zou kunnen gebruiken tijdens je werk: leuke gadgets, boeken of posters. Soms kom je de raarste dingen tegen! Zo kwam ik in Engeland een zakdoekjesblikje tegen, speciaal voor docenten.

for drying tears of desperation

for drying tears of desperation

In de vakantie was er ook tijd om te lezen. Lekkere spannende boeken, maar na een paar week kregen we ook zin in wat vak(antie)literatuur.  Emmy had eindelijk tijd om ‘Superschool’ te lezen en ik las ‘ van starter naar young professional’  en begon deze week met ‘ make it stick’. Zoals beloofd volgt een review van de boeken.  We horen graag door welk boek jij deze zomer geïnspireerd raakte!

vak(antie)literatuur

vak(antie)literatuur

De komende week zullen we handige tips te delen over de voorbereiding op het schooljaar, je eerste les en de eerste week. Er zal ook aandacht zijn voor de LIO’s en andere starters die echt voor het eerst de verantwoordelijkheid voor een klas krijgen. We wensen iedereen die na het weekend al moet beginnen heel veel succes! En voor de rest: nog even genieten en rustig aan beginnen met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar.