Relaxt voor de klas met de dagplanner voor docenten

thumb dagplannerKun jij wel eens opzien tegen een lange dag voor de klas? Zijn er nog te veel dingen die je klaar had willen leggen of die je morgen echt niet mag vergeten? Dan kun je net als ons een planner voor een dag voor de klas goed gebruiken.
Les and More heeft een planner ontworpen waardoor je niet langer dan nodig hoeft te denken aan de werkdag van morgen.  Was je nog iets vergeten? Dan vul je in dat je het voor de lessen beginnen nog in orde moet maken. Heb je een klas een traktatie beloofd? Of zou je een collega ergens mee helpen? Ook daar is een vakje voor. We denken vooruit om gehaast en gevlieg te voorkomen.

Er wordt niet alleen aan onderwijskundige zaken gedacht. Onderaan de dagplanner kun je afvinken of je genoeg hebt gedronken zodat je die hoofdpijn aan het eind van de dag kunt voorkomen.  Daarnaast wordt je gemotiveerd om een mindful moment in je dag in te plannen, zodat je niet de hele dag door raast zonder even tot jezelf te komen.  Om een gezonde en energieke docent te blijven is er ook nog een reminder voor je vitamientjes en zonlicht of frisse lucht. Op deze manier ga je vast en zeker een georganiseerde dag tegemoet om van te genieten!

De PDF van de dagplanner vind je bij Tools&PrintablesGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *