De beste (en mooiste) schoolspullen voor de docent

Als ik op mijn tenen sta kan ik het nieuwe schooljaar al weer zien. En dat vind ik fijn want dan mag ik weer op zoek naar de mooiste schoolspullen voor het nieuwe jaar. IMG_5561Ik hou van mooi vormgegeven spullen, maar het moet ook praktisch zijn en je moet er zelf nog wat aan kunnen veranderen zodat het persoonlijk wordt. Je wil tenslotte niet dezelfde spullen als de andere leraren of leerlingen!

Mijn agenda koop ik dit jaar weer bij de HEMA. (artikelnummer: 14510026) . Deze A6 ringband agenda(€6,95) geeft een overzicht van een hele week, alle lesuren passen er op en je hebt genoeg insteekhoesjes om al je paperassen in kwijt te kunnen. De voorkant maak je persoonlijk door zelf een fotoof kaart in de hoes te steken. Wil je een grotere agenda voor minder geld? Dan adviseer ik de simpele craftpapier agenda (€2,50) ook met een weekoverzicht en iets meer ruimte om te schrijven. Deze kun jezelf nog mooi maken.cahier

Voor mijn notities gebruik ik een A5 ringband notitieblok, ook van de HEMA. Door de ringband kun je de bladzijdes makkelijker omslaan en de kaft kun je zelf versieren; met een potloodtekening, hand-lettering,washi tape of andere plaksels. Mooi aflakken met een beetje Mod Podge.
Het is erg handig om altijd een klein a-6 notitieblokje bij je te hebben; voor kleine ‘ to do’ lijstjes of

gewoon voor het boodschappenlijstje. Bovengenoemde spullen combineren erg mooi met de schriftjes in rustige kleuren van Dille en Kamille of Sostrene Grene.Heb je nog vakantiegeld over en wil je lekker duur? Dan kun je mooie retro schriftjes van 0-check Design Grafics vinden bij Sissy Boy.
Shoppen maar!