Planners

Dagplanner

thumb dagplannerKun jij wel eens opzien tegen een lange dag voor de klas? Zijn er nog te veel dingen die je klaar had willen leggen of die je morgen echt niet mag vergeten? Dan kun je net als ons een planner voor een dag voor de klas goed gebruiken.
Les and More heeft een planner ontworpen waardoor je niet langer dan nodig hoeft te denken aan de werkdag van morgen.  Was je nog iets vergeten? Dan vul je in dat je het voor de lessen beginnen nog in orde moet maken. Heb je een klas een traktatie beloofd? Of zou je een collega ergens mee helpen? Ook daar is een vakje voor. We denken vooruit om gehaast en gevlieg te voorkomen

Er wordt niet alleen aan onderwijskundige zaken gedacht. Onderaan de dagplanner kun je afvinken of je genoeg hebt gedronken zodat je die hoofdpijn aan het eind van de dag kunt voorkomen.  Daarnaast wordt je gemotiveerd om een mindful moment in je dag in te plannen, zodat je niet de hele dag door raast zonder even tot jezelf te komen.  Om een gezonde en energieke docent te blijven is er ook nog een reminder voor je vitamientjes en zonlicht of frisse lucht. Op deze manier ga je vast en zeker een georganiseerde dag tegemoet om van te genieten!

Deze planner heeft een handig A5 formaat en de pdf kun downloaden via deze link: dagplannerLM


Weekplanner

Othumbweekplannerm het leven van de docent iets overzichtelijker te maken ontwikkelden wij een printable weekplanner voor docenten. We hebben zoveel mogelijk aan de verschillende taken gedacht en geprobeerd een ontwerp te maken waar we ook een beetje blij van worden. Er moet natuurlijk niet alleen maar hard gewerkt worden, daarom is er op de planner ook ruimte voor delegeren en om even gezellig met iemand af te spreken voor een welverdiend kopje thee. Klik op deze link om te downloaden en te printen.
weekplannerLesandMore

Heb je tips voor onze tools? Zou je graag iets veranderen aan de printables? Of ben je al heel tevreden? Laat een bericht achter.
[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]