workshops en coaching

Workshop Gelukkig nieuw schooljaar
Deze workshop is geschikt voor jou als je kwalitatief goede lessen wilt neerzetten, maar niet steeds wilt overwerken.
Tijdens deze online workshop leer je door middel van interactieve werkvormen hoeveel uren je eigenlijk voor je school hoort te werken en hoe je deze het beste kan indelen.
We delen tijdbesparende tips zodat je dit jaar echt kan werken aan de dingen die jij leuk en belangrijk vindt.
meer informatie

Nieuwe data voor online workshop Gelukkig nieuw schooljaar:
23 september 14.30
25 september 19.30

Les and More organiseert workshops en coaching, ook bij jou op school. Onze workshops kenmerken zich door een persoonlijk karakter. Wat wij leveren is altijd toegespitst op de persoon en direct toepasbaar in zijn of haar situatie. We willen het onderwijs wel beter maken, maar niet ingewikkelder, daarom letten we altijd op de haalbaarheid van nieuwe concepten.
Workshops en coaching is mogelijk voor: onderwijskwaliteit (didactiek en klassenmanagement), werkgeluk (organisatie en werkdruk).

Covid-19 is voor ons geen reden om te stoppen met het begeleiden van docenten. Tot oktober bieden we online trainingen en kunnen we langskomen bij jou op school. Wij vinden het op dit moment niet verstandig om docenten uit verschillende streken bij elkaar te halen voor een workshop. Zo nemen we onnodig risico’s voor docenten en scholen. Bovendien denken we dat online workshops op dit moment juist interessant kunnen zijn. Je kunt er als docent veel werkvormen van leren die je kan inzetten in jouw lokaal óf bij bij online les.